Gyertyás technika

Alkalmazható egy választott konkrét minőségek elterítésére, betöltésére, életre keltésére az életérben, bevonzására az élet területein és ezáltal növelni az emberi élet minőségét, élvezeti értéket. Példa kedvéért említek néhány minőséget, mint Élet, Harmónia, Bátorság, (ön)Szeretet, Egység, Bőség… A választott minőség a vizualizációt végző személy szintjén és minőségében lesz jelen, ahogyan méltó hozzá. Egy alkalommal leginkább 1, de maximum 3 minőséggel javasolt dolgozni és utána érdemes hagyni 7 napot (minőségenként, tehát 3 minőségnél 21 nap), hogy el tudjon terülni és meg tudjon nyilvánulni a fizikai életbe is.

  • Készülj fel a munkára, hangolódj rá és árassz tiszteletet, nyugalmat.
  • Kérd, hogy a térben számodra egyértelműen jelenítsék meg a Te személyes életered.
  • Porszívózd át, tisztítsd fel a teret, távolíts el mindent, ami érzésed szerint már nem odavaló. Tisztításnál a szélektől indulva haladj a közepe felé.
  • Állj be a tér közepére és áradj rá, folyasd szét rajta az energiáid, hogy feltöltsd az esetlegesen energiahiányos területeket.
  • Feltöltés után kérd, hogy számodra egyértelműen mutassanak egy sorban 10 darab gyertyát és kérd, hogy ezek az általad választott minőséget szimbolizálják.
  • Kérd, hogy annyit gyújtsanak meg, amennyire az adott minőség aktív az életedben. (Egyszerre csak 1 minőséggel dolgozz, amikor egy kész, akkor kérheted be, ha szeretnéd a következőt és végezheted el újra a folyamatot.)
    Ezzel a technikával 10%-os felosztásban láthatod, hogy mennyire aktív az adott minőség (1 gyertya = 10%, 10 gyertya =100%)
  • Ha egyik gyertya sem ég, lehet, hogy el voltál zárva az adott minőségtől, lehet, hogy még soha nem volt jelen ebben az életedben. Ekkor kérd a segítőidet, hogy ha méltó vagy a választott minőségre, ha már a részeddé és az életed részévé válhat, az első gyertyát gyújtsák meg.
  • Mellkasból, alhasból illetve tenyerekből áramoltass gyengéden, lágyan és egyenletesen energiát az égő gyertyák lángjába, töltsd a minőséget, egészen addig míg át nem terjed a láng egyikről a másik gyertyára és mind a 10 égni kezd.
  • Mikor mind a 10 gyertya ég, elindul egy visszaáramlás a gyertyákból a test felé, kezd el beengedni a testbe a gyertyák fényét. Lehet, hogy ennek hatására elkezd majd kialudni egy-egy gyertya. Ha ez történik, csak folytasd az égő gyertyák töltését, és miután mind újra ég, ismét engedd a betöltődést a testbe. Addig játsz ezzel míg teljesen betöltődik a test és az összes gyertya is ég.
  • Ezen a ponton a korábban sorba rendezett gyertyák egy kört fognak formálni a test körül, Te csak áradj ki minden irányba, alkoss egy gömböt az energiáidból és ragyogj ki a végtelenbe. A gyertyák (és az általuk szimbolizált minőség) és a test egybe fognak olvadni.
  • Tartsd fenn az áradást és folyasd bele, áraszd rá a teljes életteredre az újonnan kialakult minőséged. Figyeld meg milyen változásokat eredményez, ezekből láthatóvá válhat számodra, milyen élményekre, eseményekre számíthatsz a fizikai életedben.
  • Teljes elterítés és feltöltés után, kérj egy áldást és jóváhagyást a változásokra, egyértelműen érezni fogod, mikor ezt megkapod. Ezután kérd, hogy mindez a számodra legoptimálisabb mértékben, a legélvezetesebb megélést nyújtó módon legyen aktív.
  • Mondj hálát és köszönetet saját hitrendszered szerint Önmagadnak, a Segítőknek a munkáért, a támogatásért és hozzájárulásért.

    Egészségedre.

Személyes tapasztalat:

A választott minőséggel kapcsolatos elfojtások, traumák, blokkok kioldása történik elsőként, melyek akadályozzák, korlátozzák annak megnyilvánulását. Míg ezek feltisztulnak érzelmi hullámzások, intenzív álmok tapasztalhatók az első napokban. Érdemes tudatosítani, hogy ezek csupán a változás jelei és javasolt megengedni magunknak ezeket a megéléseket, majd szeretettel elengedni az ezekkel kapcsolatos gondolatokat, érzéseket.

Továbbá érdemes egy választott minőséggel több alkalommal is elvégezni a gyakorlatot, hisz szintenként dolgozik, tehát minden alkalommal egyre mélyebben képes hatni, átminősíteni az akadályozó minőségeket, így feloldva azok ellenhatásait és egyre hatékonyabban hozzájárulni a boldog, élvezetes élet megvalósulásához.

Ha elakadtál, kérdésed merült fel vagy szeretnél a személyes életedre, élethelyzetedre egyedi megoldást, keress fel bizalommal.