Elzárt minőségek, erők feloldozása

Ugorhatsz egyből a hanganyaghoz, ám érdemes elolvasni a leírtakat, hisz tartalmaznak olyan kódokat, melyek hasznodra lehetnek.

Az alábbi leírás és meditáció célja, hogy képessé válj visszaszerezni mindazon erőket, minőségeket, melyeket bárhol és bármikor, valamilyen oknál fogva elzártál magadban, önmagad és mások elől egyaránt.

Sokszor hallani az olyan kifejezéseket, hogy „mi magunk vagyunk a sikereink záloga”, „a boldogságunk kovácsa”, vagy éppen „szabadítsuk fel önmagunkat”. Illetve, hogy „minden rólunk szól”, „a mi döntéseink következménye”, „magunknak választottuk” és így tovább…

Nos, akármennyire is nehéz elfogadni, ez valóban így is van. A nehézséget a tudatlanság, az ismeretlenek keltette hiány súlyozhatja, okozhatja. Mert való igaz, hogy tudatosan a fene se választotta, hogy sikertelen, magányos legyen vagy épp minden erőfeszítése ellenére gazdaságilag sose tudjon egyről a kettőre lépni. A megélt lelki, fizikai traumákat ne is említsük… Milliónyian vannak, akik vagy az egyiktől vagy mindtől „szenvednek”.

Nem elbagatelizálva a nehézségeket, ám a szakmaiság talaján maradva, ezek a megtapasztalások „csupán” a fizikai világban történnek, nem mások, mint az energetikai minták, kódok manifesztációi. Így viszont, hogy valaminek a megtestesült formája, következik, hogy kell lennie egy eredőjének is, ahonnan az energetika megindult a manifesztálódás felé. Ok-okzati összefüggések. Spirituális, energetikai értelemben nincs idő. Hatások, kölcsönhatások, szándékok vannak. Eredők vannak (ok) és következmények (okozat). Emberi léptékkel számolva, akár fizikai vagy nem fizikai minőségben, életünk és létezésünk bizonyos pontján hoztunk egy döntést. Valamikor a mostani pillanattól tekintve akár a távoli múltban, talán nem is fizikai formában, vagy előző életekben, amire talán sosem fogunk pontosan emlékezni. Akkor került meghozatalra egy döntés, mely a jelen pillanatban is képes hatását aktívan kifejteni. Egy döntés, miszerint „ezentúl így-vagy úgy fogom csinálni, mert…”. Ebben a pillanatban egy mentális és érzelmi energia együttesen létrehozott egy kódot, egy kötést, elfojtást, vagy épp egy előirányzást, egy reakció mintát, amit egyszerűen csak úgy tudnék megfogalmazni „hogy ha így lesz, akkor azt fogom tenni”.

A jó hírem Kedveském, hogy ha valamit volt erőnk elcseszni, azt van erőnk helyrehozni is. Ahogy a fogadalom, elfojtás, minta létrehozása megtörtént, pontosan úgy lehet feloldani is, csak a másik irányba kell csinálni 😉

Ez bizony munkát kíván, önfejlesztést, hitet és kitartást, de valóban, mindig mindent helyre lehet hozni.

Te, aki ezeket a sorokat olvasod, tudd, már képes vagy változtatni sorsodon és méltóva váltál arra, hogy kezedbe vedd az irányítást életed felett. Nem kérem, hogy végezd el, ám javaslom, hallgasd végig a következő meditációt és érzéseid, hitrendszered szerint vedd át belőle a tudást, a technikákat, miket hitelesnek érzel. Meríts belőle bátran és szabadítsd fel önnön magad. Méltó vagy rá.

Egyetlen alkalommal maximum 3 minőség szabadítható fel és javasolt minimum 24 óra pihenőt hagyni felszabadított minőségenként 2 ismétlés közt 

Ha elakadtál, kérdésed merült fel vagy szeretnél a személyes életedre, élethelyzetedre egyedi megoldást, keress fel bizalommal.