Megrendelés menete

Alapvetően a weboldal nem webshopként üzemel, kérlek, a megrendeléshez vedd fel velem a kapcsolatot közvetlenül. Ezt a legkönnyebben facebookon tudod megtenni.

Elérhetőség: Utasy András

A megrendeléshez kérlek írd meg üzenetben a faragást, amelyik hív Téged, vagy ha szeretnél egy egyedit, akkor ezen vágyad jelezd felém.

A rendelésed teljesítéséhez szükség lesz a számla kiállításhoz és a küldemény feladásához szükséges adatok elkérésére (név, pontos cím, email cím…), a számlát email formájában tudom eljuttatni Számodra. A csomag összeállítását és feladását a számla teljesítését követően tudom megkezdeni, ez jelképezi a valódi szándékot és elhatározást.

Számlát kiállítani kizárólag természetes személy részére áll módomban (cégre, vállalkozásra nem). Kérlek utaláskor a közlemény/megjegyzés rovatba írd be választott tétel megnevezését (pl: személyes amulett).

A csomag előkészítése és postára adása 1-3 munkanapot vesz igénybe kész faragás esetén. Egyéni igény esetén a teljes folyamat több hetet is igényelhet a megrendelő energetikája függvényében (mennyire nyitott, mennyire bírja az intenzitást…) továbbá, hogy milyen megszületési ütemet diktál a faragás elkészültét tekintve.

Minden faragáshoz tartozik egy egyedi meditáció és egy útmutató, ami segíti az összekapcsolódást, összehangolódást. Továbbá egy papír dobozt habszivacs béléssel, amely egyaránt védelmet nyújt a faragás számára szállításkor (postázás, költözés, nyaralás…) és a későbbiekben a biztonságos, rendezett tároláshoz is hozzájárul.

A termék megjelenített ára tartalmazza:

  • a megrendelni kívánt faragást
  • a csomagolást
  • a szállítási díjat
  • egyedi leírást és útmutatót
  • egyedi, önállóan elvégezhető meditációt

Vállalkozás adatai:

Utasy András egyéni vállalkozó
Nyilvántartási szám: 54883390
Adószám: 56248063141
Számlavezető bank: MBH Bank Nyrt. 
Számlaszám: 10300002-13189682-00014900