Energetizált Faragások

Az energetizált faragások nem kimondottan ékszerek vagy díszek, önálló Entitások. Önálló szándékuk, tudásuk, erejük és hatásmechanizmusuk van. Határozottan és egyértelműen kommunikálnak a viselőjük, “tulajdonosuk” megérzésein, vagy épp álmain keresztül.

A faragványok fizikai testet biztosítanak az adott energetikai minőség számára. Megnyitnak és stabilan fenntartanak egy kapcsolatot, egy energetikai csatornát, melyen át az adott képviselt minőségek nagyságrendekkel magasabb hatásfokban képesek a fizikai világban megnyilvánulni és kifejteni jótékony hatásukat.

Faragások születése

A folyamat hasonlít bármely élőlény megszületéséhez. Az adott energetikai minőségek kifejezik akaratukat, szándékukat, hogy készek a fizikai világban is megnyilvánulni. Az általuk megalkotott információs csomagot leküldik, melyek tartalmazzák az általuk gondosan megválasztott méreteket, arányokat, formákat, színeket, technikákat, hatásmechanizmusokat és minden hozzájuk kapcsolódó specifikus információt.

A személyes szerepvállalásom a folyamatban ezek érzékelése, befogadása, értelmezése és megalkotása. A kapott információk alapján a legtisztább minőségemben és a legjobb tudásomhoz méltón, objektív szemlélettel, torzítás nélkül elkészíteni az általuk választott testet. A faragvány létrejötte után, az általuk létrehozott és leküldött információs csomaggal kapott egyedi meditáció során meghívom és összekapcsolódom az általuk képviselt minőséggel, majd lecsatornázom és betöltöm azt a faragványba, így összekapcsolva a fizikai világgal az energetikát. Létrehozva a fizikai megnyilvánulás lehetőségét az Energetikai Minőségek és Entitások számára.

Választás, kiválasztódás:

Minden esetben Maguk választják meg, kihez fognak kerülni. Az általuk képviselt, a Belőlük áradó energetika és annak minősége generálja az emberben a vágyat, és azzal kapcsolódva vonzzák maguk felé az általuk választott személyt. Kiválasztottnak lenni nagy megtiszteltetés. Együtt, Egységben élni és/vagy közösen dolgozni Velük igazán élményteli és izgalmas. Felelősséggel is jár, a kapott erő (hatalom) tekintetében, ám ha már kiválasztott Magának, biztos lehetsz benne, rendelkezel a szükséges bölcsességgel.

Mikor azt érzed, hív Téged, akkor ott tartasz, ahol az adott minőség be tud lépni az életedbe és hatékonyabbá, élvezetesebbé, természetes megélésűvé tudja tenni Számodra a mindennapi életet és a fejlődés folyamatát.

Amennyiben érzed a vágyat Önmagadban, a Hívást, ám nem találod a sajátod a jelenleg elérhetők között, bátran keress meg, mert megérkeztél oda, ahol már méltó vagy a hozzájárulásukra. Ebben az esetben örömmel elkészítem Számodra a Te személyes Energetizált Fafaragásodat. A részletekért keress bizalommal