Erőállat tanfolyam

Az Erőállat tanfolyam célja megismerni Önmagad, az erőid és azok minőségét. Megértést, tudást és biztonságot nyújtson számodra azon erőállatod megismerése, felszabadítása és a vele való összekapcsolódás, összeolvadás révén, melyre legnagyobb szükséged van jelenlegi életszakaszodon. Ez a tudás hozzájárulást nyújthat Számodra, hogy megértsd Önmagad, a múltad, a viselkedésed, a gondolkodásmódod és ezek okait. Továbbá hozzájárulásként szolgálhat számodra, hogy megérts mi is a feladatod, miért vagy itt, mit kell megtanulnod és hozzásegíthet, hogy sikeresen meg is fejlődd, amit szükséges.

Másrészt, hogy képessé válj érzékelni és értelmezni az erőállataidat, az állapotukat, a vágyaikat, szándékaikat, megtanulj kommunikálni velük és együttműködővé, kölcsönösen támogatóvá minősüljön fel kapcsolatotok.

A tanfolyam során egy beavatásban lesz részed. Hozzáférhető válik számodra egy könyvtár, mely tartalmaz minden az erőállatokkal kapcsolatos információt, ahová bármikor visszatérhetsz, mikor szükségesnek érzed.

Az Erőállat tanfolyam minimum 3 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre, online tanfolyam keretében. Az időpont a jelentkező személyek és a kor aktuális energetikája függvényében kerül meghatározásra.
A tanfolyam ára: 20 000.-

Jelentkezés:
Utasy András
milia@milia.hu
+36 30 737 3635

Az Erőállatokról

Az erőállatok olyan erők, energetikák, minőségek, amelyekre már életeink során méltóvá váltunk fejlődésünk által, aktívan hordozunk és képviselünk, és rendszerünk szerves része. Illetve az is lehetséges, hogy ebben az életben nem emlékszünk rájuk, mert eltávolításra, kiemelésre, elzárásra kerültek és aktuálisan nem képzik szerves részét az energetikai rendszerünknek. Az elzárások, eltávolítások oka lehet büntetés az adott minőséghez méltatlan használata, azzal való visszaélés miatt, és egyben lehet tanítási szándék, hogy valamit megfejlődj, megtanulj az erőállatod által képviselt minőség és erő támogatása nélkül. A leckéket megtanulva, általuk többé, bölcsebbé válva ismételten méltóvá válhatsz, hogy visszakapd, immáron magasabb szinten, tisztább minőségben, nagyobb erővel és intenzív hatásfokkal.

Minden erőállatot ajándékba kapunk létezünk során, mikor méltóvá válunk rá egy-egy tulajdonságunk, készségünk kinemesedése által. Amely erőállatokat jelen életünkben kifejlett példánynak látunk (érzékelünk), azokat már hoztuk ebbe az életbe történő leszületéssel. Az ebben az életben kiérdemelteket mindig újszülöttként érzékeljük elsőként.

Intelligens energetikai minőségük és megnyilvánulásuk révén, individuális entitásokról beszélünk, önálló és szabad döntéshozatali jogkörrel rendelkeznek. Erejük a szívben rejlik, az érzelmek és vágyak erejében, megnyilvánulásuk a szándék és az energetikai minőség állapotának függvénye.

Az erőállatok érzelmi alapon kapcsolódnak, azon át képesek a kommunikációra. Az érzelmi minőségek (vágyak és indulatok) egyaránt képesek bemozgatni őket. Azonos mértékben és irányban, ám eltérő dinamikával (vehemenciával) és szándékkal hatnak egy adott célteljesülés érdekében, a tiszta és önös érdekektől mentes vágy, és a traumatikusan megélt jogos vagy jogosnak vélt sértettség (bosszúvágy) esetén is. 

Életszakasztól és bölcsességi szinttől függően kapunk jogosultságot erőállatokkal kapcsolódni. Aktiválódásukat azonban kiválthatja egy-egy élethelyzet, illetve az adott szituációra képzett érzelmi reakciók. Megjelenhetnek álmokban, víziókban, vagy akár fizikai formában is, sűrűn visszatérő szimbólum, kép, grafika formájában, vagy amikor egy állat a megszokottól eltérően kapcsolatba lép velünk. (pl berepül egy madár, egy különleges bogár a lakásba, vagy az erdőben lép velünk kapcsolatba egy állat meglepően békés módon)

Szimbolikájuk, szimbolikus megnyilvánulásuk egyetemleges. Értelmezésük népcsoportonként, hitvilágonként eltérhet, azonban ahogy egyre magasabb szintről tanulmányozzuk és értelmezzünk az erőállatokat, úgy minősül fel hatásaik, megnyilvánulásaik jelentése és értelmezése is.

Mikor megmutatja magát azt jelenti, hogy készen állsz megfejlődni mindazt, ami a megjelenő erőállat által képviselt tudás, erő és minőség méltó használatához, és az energetikai rendszeredbe történő visszafogadáshoz, integráláshoz szükséges.

Megjelenik mikor megértél rá, marad míg dolgod van vele, vagy dolgotok van egymással és eggyé válik veled, mikor kész a munka. Ezután bármikor elő tudod hívni, mint erőt, készséget, ám minden hatásukért felelős vagy.

Esetenként a közös munka végeztével úgy mutatják, hogy elmennek. Engedni kell, hogy egy magasabb és nemesebb minőségben érkezhessenek vissza. Ők is élőlények, a folyamatos fejlődésre törekszenek, szabad utat javasolt biztosítani számukra.

Ahogyan kinéznek, ahogy láttatják magukat egyértelműen jelzik,hogyan bántunk a bennünk lévő adott minőséggel, szegmenssel, vagyis önmagunkkal. Például a sok seb a folytonos használatra, önbántalmazásra, visszaélésre utal, a láncok és kötelek, önkorlátozásra. Megmutatják az alázat-, az öngondoskodás-. a fenti szférák felé mutatott és önmagunk felé mutatott tisztelet, hála és köszönet hiányát, felhívják a figyelmet az ezekkel kapcsolatos alulműködésekre.

Színezet is kiemelten fontos. A sötét/fekete szín utalhat rejtve a maradás iránti vágyra. Félelem alapú gondolkodásra az adott minőséggel kapcsolatban, félelemre a saját erőtől, annak felvállalásától. Utalhat még önvádra, önbüntetésre is. A fényének ereje kifejezheti a korlátoltságát vagy épp a korlátlanságát. Minél tisztább, élesebb, áradóbb a fénye, annál élettelibb, felszabadultabb és korlátlanabb az ereje, minél tompább, fakóbb, annál inaktívabb, gyengébb, kimerültebb, élettelenebb. Minél színpompásabb annál több minőséget képvisel és annál hatékonyabban képes hatni az öröm, a boldogság keltés, a dinamikus, direkt esemény kiváltás, a figyelemfelhívás és cselekvésre ösztönzés irányában, lehetőleg játékos formában.

Az erőállatokkal kapcsolatos foglalkozás, az együttélés és a szinkronicitás velük, a sámánizmus alap ékkővének is számító filozófiák követését igénylik

  • Sose vonj le elhamarkodottan következtetéseket.
  • Figyelj, tanulj, érts meg az összefüggéseket.
  • Ha nem érted, kérdezz.
  • Ha nem kapsz választ, fogalmazd át a kérdésedet.
  • Tanulj a hibáidból.
  • Ami körülötted van, belőled indul ki, így ha valami nem tetszik, keresd magadban az eredőjét.
  • Legalább 3 egymástól eltérő alkalommal kezdj bele egy probléma megoldásának, és minden alkalommal más aspektusból közelítsd meg azt. Ha így sem sikerül megoldanod, már tettél annyit, hogy méltóvá válj a segítségnyújtásra.
  • Minden munka értékes, még akkor is, ha nem az általad elvárt eredményt hozta meg.
  • Nincs kudarc, fejlődés van. Munka során tanulsz, önmagad tanáraként is fejlődsz.
  • Gondold meg a gondolataid és értsd meg érzéseid/érzelmeid.
  • Tudatosan cselekedj, az ösztönös reakciók nem méltók hozzád.
  • Akár tudatában vagy, akár nem, vállald a tetteidért a felelősséget.
  • Nincs büntetés, tanítás van.