Önfejlesztés

A tudás nem tanítható, legfeljebb átadható, illetve elérhetővé tehető. Aki tanulni szeretne, aki vágyik a fejlődésre,  számára elérhetővé  kell tenni a tudást. 

Technikák, nézőpontok, tapasztalatok átadhatók, az elakadások és azok eredői egyénileg vagy közös munkák során áthidalhatók, megérthetők, átalakíthatók. Ám a tanulás, a fejlődés, maga a tudás és bölcsesség megszerzése, minden esetben az adott személy (entitás) szorgalmát, a befektetett idejét és energiáját igénylik. Szükséges a vágy a megértésre, a kíváncsiság, az egyéni törekvés, a kitartás és a hit.

Számos esetben a tanfolyam (vagy mentorálás), egy kívülálló számára inkább tűnik szakmai témájú kötetlen és felszabadult beszélgetésnek, mint oktatásnak, kezelésnek, tanításnak, képzésnek vagy akár bármi hasonló címkéjű foglalkozásnak. A felszabadultságot nélkülözhetetlennek érzem az energiák (információk) szabad és akadásmentes áramlásához, integrálódásához.

Minden foglalkozás során (és azon kívül is) örömmel veszem a releváns kérdéseket, meglátásokat. Ez egyben visszaigazolás is, hogy bemozgatott, foglalkoztat egy adott téma és foglalkozol vele, dolgozol rajta, illetve dolgozik Benned. A kérdéseken keresztül nyílik a tér, ami megadja Számodra a lehetőséget, a tapasztalásra, a tanulásra, a fejlődésre.

Díjmentesen végezhető, visszahallgatható vezetett meditációk az önfejlesztés támogatásának jegyében

Tanfolyamok